Šport
7165 ogledov

Nurmagomedov prihaja v našo soseščino

Habib Nurmagomedov Profimedia
Veliki MMA šampion je odgovoril na vabilo, ki je prišlo s področja bivše Jugoslavije.

Habib Nurmagomedov je v soboto zvečer v Abu Dabiju po zmagi nad Justinom Gaethjejem svoj izkupiček zmag dvignil na 29, neporaženi Dagestanec pa je nato presenetljivo napovedal konec kariere.

Izjemni borec je po smrti očeta obljubil svoji mami, da ne bo več stopil v oktagon in glede na njegovo dosedanjo kariero ni razloga, da mu ne bi verjeli na besedo.

Habib Nurmagomedov UFC Šport Nurmagomedov šokiral svet: "Obljubil sem mami ..."

Kljub upokojitvi pa je Nurmagomedov še vedno velika zvezda in tako bo ostalo še nekaj časa. Je navdih številnim v različnih borilnih športih in mnogi bi ga radi gostili in prejeli kakšen nasvet.

habib nurmagomedov Nepopravljivo Šport Zakaj ima Habib takšno uho?

Habib Nurmagomedov | Avtor: Profimedia Profimedia

Predsednik srbske boksarske zveze Nenad Borovčanin je Nurmagomedova po dvoboju z Gaethjejem povabil v svojo domovino in prejel je pozitiven odgovor.

"Habib je še enkrat pokazal, da ni le velik borec, ampak tudi velik človek. Kmalu ga bomo gostili v Srbiji," je na Facebooku zapisal Borovčanin.

Habib Nurmagomedov Konec kariere Šport Toliko je v zadnjem dvoboju zaslužil Nurmagomedov

"Pozdrave v Srbijo. Vidimo se kmalu. Kakor je rekel Nenad: takoj ko se dogovorimo, sem pripravljen priti na obisk v Srbijo," je napovedal Dagestanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.