Po hudem padcu se vrača in še upa na nastop na Touru

Foto: Epa
Foto: Epa
Julian Alaphilippe še upa na Tour de France.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v cestnem kolesarstvu Francoz Julian Alaphilippe se bo v nedeljo vrnil k dirkanju na francoskem državnem prvenstvu. Alaphilippe se tako vrača komaj dva meseca po padcu na dirki Liege-Bastogne-Liege, na kateri se je hudo poškodoval. Takrat si je med množičnim padcem na eni izmed največjih enodnevnih klasik zlomil več reber, zaradi česar so se mu sesedla pljuča, imel je tudi zlomljeno lopatico.

Tihi junak Francoski kolesar ganil ves svet: "Vsak bi ravnal enako" Posledice Takšne so poškodbe Alaphilippa, odsoten bo kar nekaj časa Hud padec Eden največjih zvezdnikov obležal v jarku, čuti hude bolečine

Francoski zvezdnik je začel po nesreči trenirati že maja in še vedno upa, da si bo lahko priboril mesto v ekipi QuickStep-Alpha Vinyl za francosko pentljo.

Sloviti Tour de France, na katerem bo zmago branil najboljši kolesar na svetu Slovenec Tadej Pogačar, se bo začel 1. julija v dabskem glavnem mestu Koebenhavnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.