Poglejte, kaj so Argentinci naredili Mbappeju

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Eden izmed velikih junakov argentinske zmage se je med slavjem v zakulisju norčeval iz Kyliana Mbappeja.
Oglej si celoten članek

Vratar argentinske reprezentance Emiliano Martinez je med slavjem v slačilnici prosil za "minuto molka" v čast francoskega zvezdnika Kyliana Mbappeja, potem ko je Argentina  v finalu SP po streljanju enajstmetrovk premagal Francijo.

Kršitev Francozi: Messijev drugi gol je bil neregularen!

Mbappe je v svojem drugem zaporednem finalu na svetovnem prvenstvu dosegel hat-trick, vključno z dvema uspešno izvedenima najstrožjima kaznima. Drugič je bil z bele točke natančen v 118. minuti, ko je poskrbel za izenačenje na 3:3.

Kmalu zatem je Martinezovo mrežo zatresel še četrtič kot prvi izvajalec enajstmetrovke za Francoze.

Legenda Eden največjih vseh časov užalil Hrvate

A vse to ni zadostovalo za zmago, na koncu se je smejalo argentinskemu vratarju, ki se je v ključnih trenutkih s pridom posluževal miselnih igric in s tem motil koncentracijo francoskih nogometašev, po eni izmed obramb pa celo zmagoslavno zaplesal.

Takoj po tekmi se je slavje nadaljevalo v slačilnici, kjer so si svetovni prvaki privoščili prvega zvezdnika francoske izbrane vrste.

"Minuta molka," so med rajanjem družno zapeli Argentinci, nato pa potihnili in preostanek napeva prepustili Martinezu: "Za Mbappeja, ki je mrtev!" 

Prizor, ki odmeva Nogometni svet na nogah: v kaj za vraga so oblekli Messija?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:37 19. December 2022.

    no fuzbal še znajo nekako igrati, obnašanja pa nimajo. So vsi visokoizobraženi ha ha ha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.