Šport > Nogomet
28641 ogledov

Poglejte, kaj so Argentinci naredili Mbappeju

Print Screen
Eden izmed velikih junakov argentinske zmage se je med slavjem v zakulisju norčeval iz Kyliana Mbappeja.

Vratar argentinske reprezentance Emiliano Martinez je med slavjem v slačilnici prosil za "minuto molka" v čast francoskega zvezdnika Kyliana Mbappeja, potem ko je Argentina  v finalu SP po streljanju enajstmetrovk premagal Francijo.

Kršitev Šport Francozi: Messijev drugi gol je bil neregularen!

Mbappe je v svojem drugem zaporednem finalu na svetovnem prvenstvu dosegel hat-trick, vključno z dvema uspešno izvedenima najstrožjima kaznima. Drugič je bil z bele točke natančen v 118. minuti, ko je poskrbel za izenačenje na 3:3.

Kmalu zatem je Martinezovo mrežo zatresel še četrtič kot prvi izvajalec enajstmetrovke za Francoze.

Pele Legenda Šport Eden največjih vseh časov užalil Hrvate

A vse to ni zadostovalo za zmago, na koncu se je smejalo argentinskemu vratarju, ki se je v ključnih trenutkih s pridom posluževal miselnih igric in s tem motil koncentracijo francoskih nogometašev, po eni izmed obramb pa celo zmagoslavno zaplesal.

Takoj po tekmi se je slavje nadaljevalo v slačilnici, kjer so si svetovni prvaki privoščili prvega zvezdnika francoske izbrane vrste.

"Minuta molka," so med rajanjem družno zapeli Argentinci, nato pa potihnili in preostanek napeva prepustili Martinezu: "Za Mbappeja, ki je mrtev!" 

Lionel Messi Prizor, ki odmeva Šport Nogometni svet na nogah: v kaj za vraga so oblekli Messija?   Lionel Messi Odzivi Šport Oglasil se je Ronaldo, to je njegovo sporočilo Messiju
Komentarjev 1
  • kontrahan 15:37 19.december 2022.

    no fuzbal še znajo nekako igrati, obnašanja pa nimajo. So vsi visokoizobraženi ha ha ha