Porzingis bi moral igrati, nato ga je zvilo

Foto: Epa kristaps porzingis
Kristaps Porzingis je bil do zadnjega trenutka predviden za tekmo z Oklahomo City Thunder.
Oglej si celoten članek

Latvijski center Kristaps Porzingis je zaradi bolečin v kolenu odsedel novoletno tekmo med Dallas Mavericks in Oklahomo City Thunder.

NBA Luka znova odličen, na koncu pa drama

Porzingis bi sicer moral stopiti na igrišče, kjer je Dallas klonil s 101:106 ter se tako od starega leta poslovil z drugim zaporednim porazom, a so stvari tik pred zdajci dobile nepričakovan preobrat.

Odločilni met Dallas vse upe položil na Dončića, zgodilo se je tole

Center gostujočega moštva je pet minut pred začetkom srečanja začutil bolečine v kolenu. Ker je zaradi potrganih križnih vezi v preteklosti že moral izpustiti celo sezono, so se v njem takoj prižgali alarmi.

"Poskusil sem ogreti desno koleno, vendar občutek ni bil pravi. Povedal sem zdravnikom, ki so menili, da bi bilo pametneje počivati. Bolelo me je na določenih predelih. Nisem imel dobrega občutka," je pojasnil 24-letnik.

"Želel sem si pomagati soigralcem, a je dolgoročno zdravljenje pomembnejše od tega," je dodal.

Dobil, kar je iskal NBA pojasnila strogo kazen za napad na Dončića

Porzingis naj bi izpustil tudi prihajajočo tekmo z Brooklyn Nets. Trener Dallasa Rick Carlisle je povedal le to, da trenutno ne ve, kdaj bo košarkar spet nared za igro.

Sramotno Kamera ujela zvezdnikovo reakcijo na odrivanje Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.