Pred polfinalnim obračunom udarec za Francoze

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoska izbrana vrsta je pred polfinalnim obračunom ostala brez enega svojih mož.
Oglej si celoten članek

Francoski košarkar Andrew Albicy ne bo mogel igrati na današnjem obračunu s Slovenijo. Kot navaja francoski le Figaro, je Albicy med četrtfinalnim obračunom proti Italiji dobil močan udarec v desno nogo. Po zdravniškem pregledu, ki so ga opravili v sredo, so sprejeli odločitev, da proti Sloveniji ne bo igral. 

Malček med velikani Fibin poklon Sloveniji: Zgodba o Pepelki ...

Enaintridesetletni Albicy igra v španski ligi za ekipo Herbalife Gran Canaria. Prvič je za člansko reprezentanco igral že leta 2010 na svetovnem prvenstvu. Na olimpijskem turnirju je do zdaj igral proti Češki, Iranu in Italiji, vendar se med strelce ni vpisal. Na tekmi proti Američanom ni igral. V strelskem pogledu tako njegova odsotnost ne bi smela povzročiti ekipi Francije velikih težav, bi pa njegova odsotnost lahko povzročila težave pri rotacijah. Albicy je namreč na parket proti Češki odigral 13 minut, proti Iranu 16 in proti Italiji pet.

Za zgodovino Vilfan in Zrinski o tem, kaj bo ključno proti Francozom

Obračun med Slovenijo in Francijo se začne ob 13. uri. Zmagovalec bo v finalu igral proti izbrani ekipi ZDA, ki je v polfinalu po izjemni tretji četrtini nadigrala ekipo Avstralije.

Boj za kolajne Znan prvi finalist košarkarskega turnirja Ne boste verjeli! Toliko ljudi je vstalo sredi noči, da so si tekmo košarkarjev ogledali v živo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:23 5. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 10:51 5. Avgust 2021.

    Bedastih zapisov ne komentiram.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.