Po zaslugi predsednika Olimpije vam v sredo ni treba v službo

Foto: Anže Petkovšek Milan Mandarić
Olimpija z domiselno potezo poziva k popolni mobilizaciji.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Olimpije so si po zmagi na derbiju z Mariborom v Ljudskem vrtu (3:2) pripravili lepo izhodišče za napad na drugi naslov državnega prvaka v zadnjih treh sezonah.

Norišnica Šok v Mariboru! Olimpija v 90. minuti vstala iz pepela

Varovance Igorja Bišćana, ki imajo na lestvici dve točki prednosti pred večnimi tekmeci, že v sredo čaka nova preizkušnja, saj v slovensko prestolnico prihaja Krško.

Termin sredine tekme v Stožicah (16.00) je precej neugoden, saj veliko ljudi do takrat še ne bo končalo s službenimi oziroma šolskimi obveznostmi.

Gledalcev bo posledično nekoliko manj, a Ljubljančani bodo naredili vse, da se na tribunah zbere čim večje število ljudi.

Incident Pretep po koncu tekme

"Zmaji so blizu, zares blizu, a se zavedajo, da nam lahko uspe zgolj ob pravi podpori najboljših navijačev v državi. V Mariboru ste pokazali, kakšna podpora ste lahko, zdaj pa moramo veliko zmago skupaj potrditi proti Krškemu," so zapisali na uradni spletni strani in poudarili, da termin tekme ni opravičilo za odsotnost.
 
V želji po zagotavljanju bučne podpore s tribun so za Vas pripravili opravičilo, ki ga je podpisal nihče drug kot predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Prvi mož ljubljanskega kolektiva upa, da boste opravičilo natisnili in ga pokazali vašim nadrejenim, profesorjem in učiteljem ter si tako izborili ogled ene najpomembnejših tekem sezone.

Pretep v tunelu Issah se je oglasil po incidentu v Mariboru

Osnutek opravičila za izostanek iz službe oziroma šole najdete na uradni spletni strani Nkolimpija.si.

Foto: Print Screen opravičilo olimpija mandarić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.