Šport > Nogomet
6564 ogledov

Issah se je oglasil po incidentu v Mariboru

Issah Abass Olimpija Ljubljana
Abass Isaah, ki je z vulgarno potezo po derbiju med Mariborom in Olimpijo, usmerjeno proti vijolični tribuni, zanetil prepir in pretep v tunelu se je naposled oglasil.

Vodstvo NK Olimpija je na svoji spletni strani zapisalo, da je po sobotni tekmi v Mariboru od svojega nogometaša zahtevalo javno opravičilo.

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Incident Šport Pretep po koncu tekme

Abass Isaah se je pred odhodom v slačnico prijel za svojo moškost in s tem pokazal navijačem vijoličastih, kaj si misli o njihovem neprimernem skandiranju. Pri Olimpiji so opravičilo zahtevali ne glede na to, da so se med navijanjem domačih navijačev slišala tudi skrajno neprimerna rasistična sporočila na Issahov račun, ki se jih je naposlušal predvsem po zadnjem sodniškem žvižgu. "Ni izgovora za neprimerno obnašanje športnika v zeleno-belem dresu. Zato je vodstvo kluba uvedlo tudi disciplinski postopek zoper nogometaša," piše na spletni strani Olimpije.

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Norišnica Šport Šok v Mariboru! Olimpija v 90. minuti vstala iz pepela

Issah svoje dejanje obžaluje: "Storil sem napako in mi je iskreno žal. Opravičujem se navijačem, soigralcem, vodstvu kluba in celotni slovenski športni javnosti. Pripravljen sem prevzeti odgovornost za svoja ravnanja. Upam, da to ne bo imelo škodljivih posledic za klub."
 

Komentarjev 8
  • karli 15:54 22.maj 2018.

    V Ljubljani se bo težko naučil kulture...

  • klincek 15:11 21.maj 2018.

    Taki igralci kot je on,vsak dan prihajajo preko Kolpe.

  • ines55 14:10 21.maj 2018.

    ne vem zakaj je treba iz tega takšno dramo delat...