Šport > Nogomet
1413 ogledov

Po zaslugi predsednika Olimpije vam v sredo ni treba v službo

Milan Mandarić Anže Petkovšek
Olimpija z domiselno potezo poziva k popolni mobilizaciji.

Nogometaši Olimpije so si po zmagi na derbiju z Mariborom v Ljudskem vrtu (3:2) pripravili lepo izhodišče za napad na drugi naslov državnega prvaka v zadnjih treh sezonah.

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Norišnica Šport Šok v Mariboru! Olimpija v 90. minuti vstala iz pepela

Varovance Igorja Bišćana, ki imajo na lestvici dve točki prednosti pred večnimi tekmeci, že v sredo čaka nova preizkušnja, saj v slovensko prestolnico prihaja Krško.

Termin sredine tekme v Stožicah (16.00) je precej neugoden, saj veliko ljudi do takrat še ne bo končalo s službenimi oziroma šolskimi obveznostmi.

Gledalcev bo posledično nekoliko manj, a Ljubljančani bodo naredili vse, da se na tribunah zbere čim večje število ljudi.

maribor olimpija ljudski vrt prva liga Incident Šport Pretep po koncu tekme

"Zmaji so blizu, zares blizu, a se zavedajo, da nam lahko uspe zgolj ob pravi podpori najboljših navijačev v državi. V Mariboru ste pokazali, kakšna podpora ste lahko, zdaj pa moramo veliko zmago skupaj potrditi proti Krškemu," so zapisali na uradni spletni strani in poudarili, da termin tekme ni opravičilo za odsotnost.
 
V želji po zagotavljanju bučne podpore s tribun so za Vas pripravili opravičilo, ki ga je podpisal nihče drug kot predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Prvi mož ljubljanskega kolektiva upa, da boste opravičilo natisnili in ga pokazali vašim nadrejenim, profesorjem in učiteljem ter si tako izborili ogled ene najpomembnejših tekem sezone.

Issah Abass Olimpija Ljubljana Pretep v tunelu Šport Issah se je oglasil po incidentu v Mariboru

Osnutek opravičila za izostanek iz službe oziroma šole najdete na uradni spletni strani Nkolimpija.si.

opravičilo olimpija mandarić | Avtor: Print Screen Print Screen

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice