Pretvarjal se je, da ni bilo nalašč, a mu nihče ne verjame

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Košarkar Dallasa si je po veliki zmagi nad Memphison privoščil Luko Dončića.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je po zadeti trojko, s katero je Dallasu priigral zmago nad Memphis Grizzlies, pripravljal na kratek televizijski intervju, ko je Jalen Brunson prišel na idejo, da si bo privoščil šalo na njegov račun.

Američan je odšel po plastenko vodo, jo odprl in se odpravil proti Dončiću, da bi mu čestital za izjemen zaključek tekme. 

"Boleče priznanje" Lukov trener priznal, da ga je Luka obral za tisoče dolarjev

Nič hudega sluteči Dončić je sprejel njegovo čestitke, pri tem pa v obraz dobil pošten curek vode. Brunson se je hitel opravičevati, češ da je Luko "zalil" ponesreči, a je večina navijačev mnenja, da je bila njegova "pristna" reakcija zgolj slab igralski vložek.

Brunson je zabaven posnetek kasneje delil na družbenih omrežjih s pripisom: "Moja napaka, Luka."

Učna ura Kam je pa šel!? Dončić je nebogljeno žrtev 'zabrisal' iz kadra

Luka šokiral svet Ko svet ponori zaradi Luke! LeBron: "Saj nisi resen!", Curry: "Odtrgano!" Zavrelo Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.