Pri ligi brez milosti za Dončića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Potrjena kazen.
Oglej si celoten članek

Čeprav so številni navijači Dallasa pričakovali, da bo vodstvo lige zbrisalo vsaj eno od (pre)strogih tehničnih napak, ki jih je na zadnji tekmi dobil Luka Dončić, se to ni zgodilo. Obe sta bili potrjeni, slovenski zvezdnik pa ima tako na svojem računu v tej sezoni že 15 tehničnih napak, ob naslednji bo moral prisilno izpustiti eno tekmo. V tesnem boju za eno izmed prvih šestih mest na Zahodu bi to znalo predstavljati precejšnjo težavo za Dallas.

Luka sicer privrženvem svojega kluba zagotavlja, da bo preostalih osem tekem izpeljal brez še ene tehnične napake. "Ne bom dobil še ene. Naj vas ne skrbi," je po tekmi dejal Dončić in hkrati upal na 'pomilostitev': "Bomo videli. Morda bo ena ali pa obe tehnični preklicani."

Prvo tehnično napako je Luka proti Sacramentu dobil po dosojeni napaki, ko je po besedah sodnika Rodneya Motta med vračanjem v obrambo zavpil 'hudiča, da ne' in mahal s pestjo.

Druga je sledila pol minute pred koncem tekme. "Bila je minuta odmora. Žoge ni vrgel najbližjemu sodniku, temveč jo je zalučal prek igrišča, kar je nešportno," je bila obrazložitev za drugo tehnično napako. To je Mott Dončiću pokazal med vračanjem na parket po minutnem posvetu na klopi.

Stare zamere Pogrom nad sodnikom, ki se je spravil na Dončića: "Smet si!" Ne odstopa Sodnik razkriva, kaj mu je zabrusil Dončić: "Pravila so jasna!" Egotrip Donćić ni mogel verjeti, kaj si je izmislil sodnik Tu nekaj smrdi Dončićev trener namignil na teorijo zarote NBA Sodniki Dončiću stopili na vse možne žulje, sledila še izključitev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.