Toliko časa bo okreval Ronaldo

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski superzvezdnik v ponedeljek ni treniral s soigralci.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je dan po ligaškem El Clásicu, ki se je na stadionu Camp Nou končal z neodločenim izidom (2:2), opravil pregled poškodovanega gležnja.

Prve preiskave kažejo na blažji zvin gležnja, zato njegov nastop v finalu Lige prvakov med Realom in Liverpoolom, ki bo 26. maja v Kijevu, naj ne bi bil vprašljiv.

Ronaldo se je poškodoval v 15. minuti obračuna z Barcelono, ko je ob zadetku grdo padel v dvoboju z Gerardom Piquéjem. Napadalec Reala je bil na igrišču deležen zdravniške pomoči, nato pa je v igri vztrajal vse do konca prvega polčasa.

Zidane je na začetku drugega dela iz preventivnih razlogov v igro poslal Marca Asensia.

Panika pri Realu Ronaldo pokril usta, a prepozno: znano, česa je obtožil Piquéja

Ronaldo se v prihajajočih tednih ne bo naprezal, saj bo vse moči usmeril v to, da bi okreval do finalnega obračuna Lige prvakov.

Madridčani bodo v Ukrajini napadali tretjo zaporedno lovoriko v LP in četrto v zadnjih petih letih, skupno pa že 13.

Po poročanju španskih medijev bo 33-letnik zagotovo izpustil tekmi La Lige s Sevillo in Celto, ni pa še povsem jasno, ali bo zaigral na ligaškem obračunu proti Valencii, ki bo na sporedu 20. maja. oziroma slab teden pred spektaklom v Kijevu.

Ronaldo v ponedeljek ni treniral z ekipo, čeprav je bil prisoten v Realovem centru Valdebebas, kjer naj bi že začel z individualnim delom.

Portugalec je na srečanju z Barcelono zabil 25. ligaški gol v sezoni, več od njega jih je prispeval le Lionel Messi (33).

Neobičajno Messi z grobo potezo maščeval prijatelja

Superzvezdnik madridskega kluba je imel v preteklosti že težave z desnim gležnjem. Pred začetkom sezone 2008/2009, ko je bil še član Manchester Uniteda, je bil zaradi operacije odsoten deset tednov.

Poškodbo gležnja je utrpel tudi kmalu po selitvi v špansko prestolnico, kjer je v uvodnem delu sezone 2009/2010 manjkal slaba dva meseca.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.