Si je poskušal Rogličev "krvnik" olajšati vest?

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Primož Roglič in Sonny Colbrelli sta si izmenjala poglede na nesrečo v tretji etapi dirke po Franciji, v kateri jo je grdo skupil kolesar Jumbo-Visme.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič (Jumbo-Visma) se je dan po hudem padcu deset kilometrov pred koncem tretje etape do Lorienta do Pontiviyja (182,9 km), soočil s svojim "krvnikom" Sonnyjem Colbrellijem (Team Bahrain Victorious).

Masaker Roglič po hudem padcu raztrgan in okrvavljen Po preiskavah Oglasil se je! Roglič razkril, kaj bo z nadaljevanjem Toura

Foto: Instagram roglič Po trčenju obeh kolesarjev na ozkem cestišču je krajši konec potegnil Slovenec, ki je v padcu utrpel številne podplutbe in odrgnine, medtem ko je Italijan z nekaj sreče obdržal ravnotežje in se odpeljal naprej.

Čeprav Roglič ni utrpel nobenega zloma, so bile posledice padca vse prej kot zanemarljive. O tem nazorno priča tudi fotografija na družbenih omrežjih, na kateri dobršen del njegovega telesa prekrivajo povoji. Colbrelli je takoj po trku z Rogličem jezno zamahnil z roko, po etapi pa se je distanciral od odgovornosti za nesrečo. Pojasnil je še, da je bila njegova prvotna reakcija prej posledica strahu, kot pa prelaganja krivde.

Foto: Print Screen

Kolesarja sta dan kasneje razčistila ozračje glede nesreče, pogovor pa nakazuje, da med njima ni nobenih zamer. S posnetka sodeč je bil bolj zgovoren Colbrelli, ki si je bržkone želel olajšati vest in potolčenemu kolegu predstaviti svojo plat zgodbe.

Foto: Print Screen roglič colbrelli

Tour "Ne čutim se krivega za Rogličev padec"

Roglič je s padcem utrpel hud udarec v boju za končno zmago. Kljub bolečinam, ki ga bodo bržkone spremljale do konca Toura, bo 31-letni Kisovčan stisnil zobe in nadaljeval lov za lovoriko, v katerem mu največjo konkurenco predstavlja branilec naslova, rojak Tadej Pogačar

Konec lova Takšen je razplet lova za povzročiteljico grozljive nesreče Brez milosti Legenda znova udarila: "Jumbo-Visma so sami bumbarji! Rogliča žrtvujejo za ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.