Ronaldo natančno opisal podrobnosti spolnega odnosa

Foto: Epa cristiano ronaldo
Sloviti nogometaš ne želi ničesar prepustiti naključju.
Oglej si celoten članek

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo se pripravlja na eno najpomembnejših bitk njegovega življenja s potencialno katastrofalnimi posledicami zanj in za njegovo družino. Najslavnejši športnik na svetu se bo na sodišču branil pred obtožbami, da je pred devetimi leti v Las Vegasu posilil nekdanjo manekenko Kathryn Mayorgo.

Ronaldo je na čelo skupine pravnih strokovnjakov nastavil slovitega odvetnika Davida Chesnoffa, ki je znan po tem, da je v preteklosti sodeloval s številnimi zvezdniki iz sveta zabavne in športne industrije. Na seznamu njegovih preteklilh klientov so košarkar Shaquille O'Neal, boksar Mike Tyson, tenisač Andre Agassi, pevec Bruno Mars, igralec Leonardo DiCaprio, televizijska osebnost Paris Hilton, igralec Jamie Foxx in člani družine pokojnega pevca Michaela Jacksona.

Afera Ronaldo se je oglasil

Chesnoffova odvetniška pisarna Chesnoff & Schonfeld ima sedež v Las Vegasu in je specializirana za primere klevetanja. Gre za eno najbolj izkušenih in najboljših odvetniških pisarn na tem področju.

Ronaldo naj bi prav po navodilih novega odvetnika javno zanikal obtožbe in odločno sporočil, da je njegova vest čista. Po poročanju svetovnih medijev namerava Portugalec, potem ko bo dokazal svojo nedolžnost, zahtevati odškodnino za nastalo škodo, ki mu je bila povzročena zaradi domnevno neutemeljenih obtožb.

Afera Delnice strmo padle po obtožbah na Ronaldov račun

Obtožbe zoper Ronalda imajo še pred začetkom pravnega procesa izrazito negativne posledice na nogometaševo javno podobo. Delnice njegovega delodajalca Juventusa so na milanski borzi padle za slabih deset odstotkov. Oglasila sta se tudi njegova pokrovitelja Nike in EA Sports, ki sta javno izrazila skrb nad dogajanjem in napovedala, da primer budno spremljata.

"Zelo zaskrbljeni" Ronaldo lahko ostane brez milijarde dolarjev

Ameriški proizvajalec športne opreme, s katerim ima Ronaldo sklenjeno doživljenjsko pogodbo v vrednosti milijarde evrov, za zdaj še ni sprejel nobenih sankcij, medtem ko je proizvajalec programske opreme Electronic Arts njegovo podobo že umaknil s svoje uradne spletne strani.

Foto: Print Screen fifa ronaldo

Ronaldo naj bi že leta 2009 podrobnosti spolnega odnosa zaupal svoji pravni ekipi. Vsebino njegovega zapisa po elektronski pošti razkriva nemški Del Spiegel. "Občevala sva od strani. Večkrat je rekla 'ne' in 'prenehaj', vendar je naredila tako, da je bila na voljo. Ležala je na boku. Penetriral sem od zadaj. Bilo je nesramno. Nisva menjala položaja. Trajalo je pet do sedem minut. Ponavljala je 'ne, nehaj, nisem kot druge', vendar je ostala dostopna. Kasneje sem se opravičil. Ni se pritoževala, da sem bil nasilen, ampak mi je očitala, da sem jo prisilil. Ni omenila, da bo šla na policijo."

Prekršila dogovor Ronalda obtožila posilstva in razkrila vse podrobnosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    20:11 6. Oktober 2018.

    Iz videa, ki se je pojavil magično, je praktično povsem jasno, da ga je "lovila" cel večer in je točno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.