Ronaldo od razočaranja v Ljubljani kot človek na misiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Portugalski nogometni superzvezdnik je odigral še eno vrhunsko partijo v dresu Al Nassra.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je po porazu s Portugalsko proti izbrani vrsti Slovenije na prijateljski tekmi v ljubljanskih Stožicah z 0:2 vse odtenke forme pokazal v profesionalni nogometni ligi v Savdski Arabiji. V treh dneh je na dveh tekmah z Al-Nasrjem navdušil s hat-trickoma, poroča španska tiskovna agencija Efe.

Zacelil rane Ronaldo hitro pozabil Stožice, tako se je potolažil po porazu v Ljubljani

V torek je na tekmi savdske lige proti Abhi zadel tri gole. Ronaldova ekipa Al-Nasr je slavila z 8:0, pred tem je bil v soboto s tremi zadetki najboljši strelec tudi proti Al-Taju (5:1).

Al-Nasr je po 26. krogih lige drugi na prvenstveni lestvici z 62 točkami, vodi Al-Hilal s 74 točkami. Do konca je še osem tekem.

Ronaldo je dosegel sedmi hat-trick v prvem polčasu, vsega skupaj pa je že na 65 tekmah vpisal po tri gole, vključno s 44 hat-tricki v vrstah Reala Madrida.

Devetintridesetletni portugalski zvezdnik je dosegel tri ali več golov na petih tekmah, odkar se je konec leta 2022 pridružil Al-Nasrju.

Ronaldo je z 29 zadetki in 10 asistencami najboljši strelec savdske lige.

Sodnik Peljto V Ljubljani ga je nadiral Ronaldo, zdaj mu grozijo še s smrtjo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Selfie s Cristianom Tako nizko globo bo plačal Janez za selfie z Ronaldom, na NZS so besni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.