Šport > Nogomet
15610 ogledov

Ronaldo hitro pozabil Stožice, tako se je potolažil po porazu v Ljubljani

Cristiano Ronaldo Profimedia
Ronaldo si je po klavrni predstavi v ljubljanskih Stožicah hitro zacelil rane.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je očitno hitro prebolel boleč poraz Portugalske v Stožicah proti izbrani vrsti Slovenije (0:2). Poraza v Ljubljani ni prenesel najbolje, po zadnjem sodnikovem žvižgu na prijateljski tekmi se namreč ni rokoval z nasprotniki, hitro je odvihral v garderobo, pri tem pa še zmerjal sodnike, češ da so spregledali dve enajstmetrovki. 

A jeza in žalost zaradi poraza v Stožicah sta za Ronalda že preteklost, samozavest si je povrnil z izjemno klubsko predstavo na sobotni tekmi v Rijadu, kjer je ob zmagi Al-Nasra portugalski zvezdnik zabil kar tri gole. Ob 'hat-tricku' Ronalda je domača zasedba iz prestolnice Savdske Arabije s kar 5:1 ugnala ekipo Al-Tai. Ronaldo se je med strelce vpisal v 65., 67. in v 87. minuti, ko je dosegel tretji, četrti in peti gol domače ekipe. To je bila ena najboljših predstav Ronalda v dresu Al-Nasra, za svoj nastop je prejel namreč zelo visoko oceno nogometnih statistikov. 

Ronaldo je bil sicer pretekli teden v središču pozornosti slovenske nogometne javnosti, potem ko je sploh prvič obiskal Slovenijo. Že na Brniku ga je pričakalo lepo število navijačev, nato pa so ga privrženci za morebiten avtogram čakali še pred hotelom. 

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Selfie s Cristianom Šport Tako nizko globo bo plačal Janez za selfie z Ronaldom, na NZS so besni nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Sodnik Peljto Šport V Ljubljani ga je nadiral Ronaldo, zdaj mu grozijo še s smrtjo Razkril vse Šport Znano, kdo je Slovenec, ki je objel in poljubil Ronalda: "Srce še vedno razbija" nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Iskrilo se je Šport Tako besen je bil Ronaldo po tekmi s Slovenijo, poglejte, kaj je naredil nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Foto Šport Navijač sredi tekme s telefonom stekel do Ronalda, ta pa ... nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Foto Šport Ronaldo na kolenih, velika zmaga Slovenije! Cristiano Ronaldo Zahteve v hotelu Šport Takšne zahteve so v hotelu postavili Cristiano Ronaldo in kolegi Cristiano Ronaldo Delo Prekmurcev Slovenija Zvezdnik v Ljubljani: na takšni postelji je danes spal Ronaldo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.