Šport > Nogomet
2168 ogledov

Ronaldo od razočaranja v Ljubljani kot človek na misiji

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski nogometni superzvezdnik je odigral še eno vrhunsko partijo v dresu Al Nassra.

Cristiano Ronaldo je po porazu s Portugalsko proti izbrani vrsti Slovenije na prijateljski tekmi v ljubljanskih Stožicah z 0:2 vse odtenke forme pokazal v profesionalni nogometni ligi v Savdski Arabiji. V treh dneh je na dveh tekmah z Al-Nasrjem navdušil s hat-trickoma, poroča španska tiskovna agencija Efe.

Cristiano Ronaldo Zacelil rane Šport Ronaldo hitro pozabil Stožice, tako se je potolažil po porazu v Ljubljani

V torek je na tekmi savdske lige proti Abhi zadel tri gole. Ronaldova ekipa Al-Nasr je slavila z 8:0, pred tem je bil v soboto s tremi zadetki najboljši strelec tudi proti Al-Taju (5:1).

Al-Nasr je po 26. krogih lige drugi na prvenstveni lestvici z 62 točkami, vodi Al-Hilal s 74 točkami. Do konca je še osem tekem.

Ronaldo je dosegel sedmi hat-trick v prvem polčasu, vsega skupaj pa je že na 65 tekmah vpisal po tri gole, vključno s 44 hat-tricki v vrstah Reala Madrida.

Devetintridesetletni portugalski zvezdnik je dosegel tri ali več golov na petih tekmah, odkar se je konec leta 2022 pridružil Al-Nasrju.

Ronaldo je z 29 zadetki in 10 asistencami najboljši strelec savdske lige.

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Sodnik Peljto Šport V Ljubljani ga je nadiral Ronaldo, zdaj mu grozijo še s smrtjo

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska Selfie s Cristianom Šport Tako nizko globo bo plačal Janez za selfie z Ronaldom, na NZS so besni
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.