Ronaldo presenečen nad reakcijo Juventusa

Foto: Epa cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo je na tekmi z Juventusom zabil že svoj 120. zadetek v Ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

Real Madrid bi v četrtfinalu Lige prvakov skoraj doletela enaka usoda Barcelono, ki je na povratni tekmi z AS Romo zapravila tri gole prednosti in se poslovila od tekmovanja.

Liga prvakov Romi uspel čudež, Barca na kolenih

Tudi galaktiki, ki so Juventusu dopustili, da je v Madridu izničil tri gole zaostanka, so se sprehajali po robu, a na koncu napredovali po zaslugi uspešno izvedene najstrožje kazni v režiji Cristiana Ronalda.

Velika neumnost Kapetanu Reala grozi prepoved nastopa v polfinalu

"Tekma je bila res težka. To je bila lekcija, da v nogometu ni daril. Boriti se je treba do konca. Lahko bi dosegli več golov, a so Buffon in ostali nogometaši Juventusa igrali zelo dobro. Zaslužili smo si napredovanje," je povedal mož odločitve.

Spregovoril je tudi o sporni sodniški odločitvi, ki je Realu na koncu prinesla odločilni zadetek. "Ne razumem, zakaj so protestirali. Če ne bi naredili prekrška, bi Lucas zadel. Udarec je dobil izza hrbta. Benatia in ostali so nas celo tekmo brcali od zadaj. Tako pač igrajo," je dodal.

Foto: Epa cristiano ronaldo

Portugalec je bil pred izvedbo najstrožje kazni pod velikim pritiskom, saj se je čakanje zaradi protestov domačih zavleklo za več minut. "Trajalo je celo večno. Srce mi je razbijalo, vendar sem se uspel pomiriti. Vedel sem, da je strel odločilen. Hvala bogu, da sem zadel," je dejal.

O tretjem zaporednem naslovu v Ligi prvakov še ni želel razmišljati. "Korak za korakom. Najprej se moramo uvrstiti v finale," je sklenil Ronaldo.

Real Madrid je dvakratni branilec naslova Lige prvakov, skupno pa ima v tem tekmovanju rekordnih 12 lovorik.

Po tekmi Chiellini: Koliko ste plačali sodniku?

 

Gospod Buffon kljub jezi navdušil s to potezo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.