Saj ne boste verjeli, kaj je Luka počel v noro napetem trenutku

Foto: Print Screen
Tudi ko se tekma lomi, je Luka Dončić hladen kot špricer.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil zanimiv posnetek, ki dokazuje, kako sproščen je komaj 21-letni slovenski košarkar pred odločilnimi sekundami srečanja z Los Angeles Clippers.

Lukaaaaaaa! Tekma za infarkt: Čarovnija Dončića za noro zmago!

Marsikateri mladi igralec bi si v tako napetih trenutkih pogrizel vse nohte, toda ne Luka. Med minuto odmora v podaljšku četrte tekme končnice se je zvezdnik Dallasa igral s plastenko. Tako je, prav ste prebrali.

Luka Magic Cel svet govori o njegovi trojki, a tole vam bo vzelo sapo Nepopisno Dončićeva mama jokala kot dež

Čeprav je imel na plečih ogromen pritisk, saj bi se Dallas, ki je igral brez poškodovanega Kristapsa Porzignisa, v primeru poraza znašel v domala brezizhodnem položaju, je Luka deloval povsem mirno.

Očitno je bil že seznanjem s strategijo trenerja Ricka Carlisla, zato je za trenutek ali dva odklopil svoje možgane.

"Luka med podaljškom sploh ni bil resen. Predstavljajte si, kaj bi šele bilo, če bi bil povsem zbran," se je glasil eden od komentarjev zabavnega posnetka.

Video To se je zgodilo z Dončićem ob prihodu v garderobo Iz oči v oči Dončić se je soočil s človekom, ki ga je ozmerjal s "belopolto pi*ko"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.