Slovenci na ogled tekme

Foto: KZS/Twitter Slovenija EuroBasket 2017 Carigrad avtobus
Slovenci, Nemci, Italijani in Grki so prvi četrtfinalisti evropskega košarkarskega prvenstva, danes pa bodo v Istanbulu znani še preostali štirje. Med njimi tudi tekmec Slovenije v torek, 12. septembra.
Oglej si celoten članek

Četa Igorja Kokoškova bo odgovor o tekmecu v četrtfinalu dobila že po prvi današnji tekmi, v kateri se bosta ob 11.30 pomerili Latvija in Črna gora. Latvija je iz skupine z Italijo, Rusijo, Turčijo, Belgijo in Veliko Britanijo napredovala kot drugouvrščena z izkupičkom 4-1, Črnogorci (3-2) pa so v predtekmovanju zaostali za Španijo in Hrvaško, za seboj pa pustili Madžarsko, Češko in Romunijo.

Kokoškov pravi, da mu je praktično vseeno, kdo bo nasprotnik, zanj je pomembno le, da bodo njegovi igralci mentalno pripravljeni na dvoboj in da bodo na parketu znova pustili srce in dušo. "Ostati moramo osredotočeni na končni cilj in iti korak za korakom. Ko bomo videli, kdo je naš tekmec, ga bomo začeli preučevati in prepričan sem, da bodo moji pomočniki pripravili ustrezen načrt," dodaja selektor Slovenije.

EuroBasket Nemci izločili nekdanje evropske prvake

Eurobasket Še en šok za špansko izbrano vrsto

Slovenski košarkarji bodo nedeljo dopoldan izkoristili za odmor oziroma ogled tekme Latvija - Črna gora, popoldan pa bodo v pomožni dvorani opravili trening. Dva imajo na programu v ponedeljek, v torek pa odvisno od termina tekme. Ta namreč še ni določen, saj nista znana torkova para, predvideno pa naj bi Slovenija igrala kot prva ob 17.45.

Preostali pari osmine finala so Srbija - Madžarska (14.15), Španija - Turčija (17.45) in Hrvaška - Rusija (20.30).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.