"Slovenija bi morala zmagati."

Foto: Profimedia nikola karabatić
Nekdanji soigralec Vida Kavtičnika je spregovoril o sporni tekmi Slovenije in Nemčije.
Oglej si celoten članek

Eden največjih evropskih rokomentih zvezdnikov Nikola Karabatić je po tekmi z Belorusijo, na kateri je bil izbran za najboljšega igralca srečanja, spregovoril o dramatičnem razpletu obračuna med Slovenijo in Nemčijo.

Pravila so jasna Sramota! Tako so sodniki okradli Slovenijo

"Težko karkoli komentiram. Mislim, da bi Slovenija to tekmo morala dobiti, a v rokometu so pravila očitno še vedno dokaj ohlapno postavljena oziroma stvar različnih razlag," je za Primorske novice po tekmi, katero sta sodila prav glavna akterja drame v Zagrebu - litovska sodnika Mindaugas Gatelis in Vaidas Mažeika - povedal francoski superzvezdnik.

Naj se ponovi! Slovenska "okupacija" Zagreba v podobah

Francozi, ki so jih stavnice pred začetkom turnirja proglasile za nesporne favorite prvenstva, so prvi del tekmovanja zaključili na prvem mestu skupine B.

V drugem delu tekmovanja, kamor so prinesli štiri točke, se bodo pomerili s Švedsko, Srbijo in Hrvaško.

Veliko veselje Norišnica v garderobi, v glavni vlogi pa Kavtičnik Kakšen poklon! Nemški rokometaš: "Včasih je nor, toda rad imam tega človeka."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.