Šport
2991 ogledov

"Slovenija bi morala zmagati."

nikola karabatić Nikola Karabatić ni bil preveč zgovoren.
Nekdanji soigralec Vida Kavtičnika je spregovoril o sporni tekmi Slovenije in Nemčije.

Eden največjih evropskih rokomentih zvezdnikov Nikola Karabatić je po tekmi z Belorusijo, na kateri je bil izbran za najboljšega igralca srečanja, spregovoril o dramatičnem razpletu obračuna med Slovenijo in Nemčijo.

blaž blagotinšek Pravila so jasna Šport Sramota! Tako so sodniki okradli Slovenijo

"Težko karkoli komentiram. Mislim, da bi Slovenija to tekmo morala dobiti, a v rokometu so pravila očitno še vedno dokaj ohlapno postavljena oziroma stvar različnih razlag," je za Primorske novice po tekmi, katero sta sodila prav glavna akterja drame v Zagrebu - litovska sodnika Mindaugas Gatelis in Vaidas Mažeika - povedal francoski superzvezdnik.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Naj se ponovi! Šport Slovenska "okupacija" Zagreba v podobah

Francozi, ki so jih stavnice pred začetkom turnirja proglasile za nesporne favorite prvenstva, so prvi del tekmovanja zaključili na prvem mestu skupine B.

V drugem delu tekmovanja, kamor so prinesli štiri točke, se bodo pomerili s Švedsko, Srbijo in Hrvaško.

vid kavtičnik Veliko veselje Šport Norišnica v garderobi, v glavni vlogi pa Kavtičnik rokomet evropsko prvenstvo 2018 Kakšen poklon! Šport Nemški rokometaš: "Včasih je nor, toda rad imam tega človeka."
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.