Slovenija ga je užalostila, zdaj se je vrnil z golom leta

Foto: youtube Eran Zahavi
Padel je eden najlepših zadetkov v tem letu.
Oglej si celoten članek

Izraelski napadale Eran Zahavi je na začetku tedna doživel boleč udarec, ko je v Ljubljani Benjamin Verbič zadel v 90. minuti dvoboja in Sloveniji prinesel vse tri točke na dvoboju z Izraelom. Zahavi, ki je sicer najboljši strelec v kvlifikacijah za evropsko prvenstvo 2020, je bil sicer natančen tudi v Stožicah, izjemno je zadel za vodszvo svoje izbrane vrste z 1:2. A nato je sledil preobrat.

Besni Izraelci Razbita miza in jok odraslih moških: "Nikoli ne boste dosegli ničesar!"

Foto Gol za Euro? Slovenija do zmage v 90. minuti!

Dvaintridesetletnik sicer ostaja v izjemni formi, tokrat je bil znova najpomembnejši mož kitajskega kluba Guangzhou R&F, ki je gostl Tianjin Tianhai. Gostje so na tekmi povedli, Zahavi pa je izenačil. Vse je kazalo na remi, nato pa je Izraelec zabil enega najlepših zadetkov v tem letu. Natančen je bil s tako imenovano 'rabono'. 

Zahavi je sicer prepričljivo najboljši strelec kitajske lige, v 24. kolih je dosegel kar 26 zadetkov, deset več od najbližjega zasledovalca Alexa Teixeire.

Junak Verbič: Če je bil gol najlepši trenutek? Pravzaprav to ni nič.

Strelec za 2:2 Bezjak: Nisem 'zicer' igralec, sovražim jih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.