Šport > Nogomet
1333 ogledov

Slovenija ga je užalostila, zdaj se je vrnil z golom leta

Eran Zahavi youtube
Padel je eden najlepših zadetkov v tem letu.

Izraelski napadale Eran Zahavi je na začetku tedna doživel boleč udarec, ko je v Ljubljani Benjamin Verbič zadel v 90. minuti dvoboja in Sloveniji prinesel vse tri točke na dvoboju z Izraelom. Zahavi, ki je sicer najboljši strelec v kvlifikacijah za evropsko prvenstvo 2020, je bil sicer natančen tudi v Stožicah, izjemno je zadel za vodszvo svoje izbrane vrste z 1:2. A nato je sledil preobrat.

nogomet SLO ISR Besni Izraelci Šport Razbita miza in jok odraslih moških: "Nikoli ne boste dosegli ničesar!"
nogomet SLO ISR Foto Šport Gol za Euro? Slovenija do zmage v 90. minuti!

Dvaintridesetletnik sicer ostaja v izjemni formi, tokrat je bil znova najpomembnejši mož kitajskega kluba Guangzhou R&F, ki je gostl Tianjin Tianhai. Gostje so na tekmi povedli, Zahavi pa je izenačil. Vse je kazalo na remi, nato pa je Izraelec zabil enega najlepših zadetkov v tem letu. Natančen je bil s tako imenovano 'rabono'. 

Zahavi je sicer prepričljivo najboljši strelec kitajske lige, v 24. kolih je dosegel kar 26 zadetkov, deset več od najbližjega zasledovalca Alexa Teixeire.

nogomet SLO ISR Junak Šport Verbič: Če je bil gol najlepši trenutek? Pravzaprav to ni nič. nogomet SLO ISR Strelec za 2:2 Šport Bezjak: Nisem 'zicer' igralec, sovražim jih
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.