"Sodniki smrdijo po alkoholu, zastopajo pa le svoje interese"

Foto: Saša Despot rokomet evropsko prvenstvo 2018
Selektor Slovenije je znova imel marsikaj povedati o sodnikih in vodilnih možeh EHF.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske rokometne reprezentance in trener Kopra 2013 Veselin Vujović nikakor ne more prenehati s kritikami čez rokometne sodnike. Do živega mu ne pridejo niti kazni Evropske rokometne zveze (EHF), nazadnje ga je ta kaznovala s tremi tekmami prepovedi vodenja njegovega Kopra na evropskih tekmah.

Selektor "Morda bi se moral posvetiti rudarstvu in ne rokometu"

Temperamentni Črnogorec z EHF bije pravo vojno, ki jo je nadaljeval z gostovanjem na španskem radiu Marca, za katero je dejal: "Čim vzdignem glas, me kaznujejo. Radi imajo tiste, ki so tiho. V času tekmovanj so vedno v najboljših hotelih, vozijo se v najboljših avtomobilih, v hotelih izbirajo, kaj bodo jedli, ekipe pa se pritožujejo nad hrano in nad težavami s prevozi. Naš šport s takimi ljudmi na oblasti ne napreduje."

Delegat: Pristopil je mož iz IHF in dejal: "Poskrbita za moje Nemce"

"Vem, da me bodo spet kaznovali, ko bodo slišali moje izjave, a se ne obremenjujem. Sem ponosen in neustrašen človek. Zavedam se mojega temperamenta, vedno bom neposredno, nikoli se ne bom nikomur prilizoval."

Foto: Saša Despot rokomet evropsko prvenstvo 2018

"Ko včasih storijo napako, skočim do njih, večkrat pa se je že zgodilo, da sem nato zavohal alkohol. To opažanje sem že hotel zapisati v zapisnik, a so mi predsednik in delegat priporočili, naj tega ne storim. Zakaj? Ker bi kaznovali klub in ne sodnike. Enkrat te pokradejo, drugič te mirijo, tretjič pa škandalozno sodijo v tvojo korist. Zdajšnji sodniki živijo od rokometa, gledajo pa le na svoje interese," je še dejal Vujović, ki si lahko tako kar hitro obeta novo kazen s strani rokometnih vodstvenih struktur.

Vujo bi šel domov Vujović: Nimajo jajc, da bi me kaznovali

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:49 26. Marec 2018.

    Vsako delo ima svoje pluse in minuse. Če ne moreš preživeti z minusi, ki te pri delu čakajo skoraj vsak …

  • 09:49 26. Marec 2018.

    Vujović točko zate. Že po sliki se vidi, kako je nažokan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.