Šok iz Dallasa: Dončić spet na stranskem tiru

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši slovenski košarkar ima v zadnjih dneh nekaj težav s poškodbami.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski as Luka Dončić ponoči ne bo igral v dresu Dallas Mavericks proti Cleveland Cavaliers v severnoameriški ligi NBA, so sporočili iz vrst ekipe iz Teksasa. Triindvajsetletni Ljubljančan bo počival zaradi načete stegenske mišice.

Dončić bo dobil dan počitka pred drugo od tekem v zaporednih dneh. Danes je ob zmagi proti Portland Trail Blazers s 130:110 igral 29 minut ter dosegel 33 točk in devet skokov.

Ena izmed želja Kakšna okrepitev bi to bila! Dallas zagrizel za enega najboljših iz naše regije

Tekma proti Clevelandu bo tretja, ki jo bo v tej sezoni Ljubljančan izpustil, nazadnje ni igral ob porazu s 115:144 proti Chicago Bulls pred natanko tednom dni. Na preostalih 27 v rednem delu je v povprečju Dončić dosegel 33 točk, 8,3 skoka ter 8,7 asistence na tekmo.

Trener Dallasa Jason Kidd na obračunu proti Clevelandu, pred nekaj dnevi so Cavaliers zanesljivo s 105:90 premagali Mavericks, ne bo računal niti na Spencerja Dinwiddieja, Josha Greena, Dwighta Powella in Maxija Kleberja.

Dallas v zahodni konferenci zaseda deveto mesto z razmerjem zmag in porazov 15-14. Cleveland je na vzhodu tretji (19-11).

Strm pad Tako nizko je že padel Luka, to je glavni razlog Noro! Luka tudi z zabijanjem obnorel dvorano, še sam ni mogel verjeti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.