Šok: zvezdnik svetovnega kolesarstva že zaključil s Tourom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Karavano letošnje Dirke po Franciji (Tour de France) zapušča veliko ime svetovnega kolesarstva. Sicer ne gre za kandidata za skupno zmago, pač pa za enega najboljših sprinterjev, in sicer Fabia Jakobsena.
Oglej si celoten članek

Evropski prvak v kolesarstvu Fabio Jakobsen je predčasno končal 110. Tour de France, je danes sporočila njegova ekipa QuickStep-Soudal. Sprinter še vedno trpi za posledicami padca v četrti etapi. "V tem trenutku se mi zdi nemogoče doseči Pariz. Preprosto se ne morem regenerirati. Moje telo si ne opomore od padca," je povedal 26-letnik.

Tour de France 12. etapa: kaj tokrat čaka Pogačarja? Govorica Danec z opravičilom van Aertu: Tega ne bi smel storiti, bilo je neumno

Že v Pirenejih se je moral Jakobsen boriti za obstanek na dirki. Za nizozemskega sprinterja je bila to zadnja francoska pentlja v dresu belgijske ekipe.

Tour de France Vingegaard razkril, zakaj si tako želi biti vsak dan v rumenem

Jakobsen je namreč pred kratkim objavil, da zapušča ekipo QuickStep-Soudal.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.