Srbski center po asistenci Dončića do najbolj norega koša v karieri

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Srbski mediji so koš svojega centra Bobana Marjanovića, ki ga je dosegel po asistenci Luke Dončića, razglasili za najbolj norega v "velikanovi" karieri.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so bili v petkovem obračunu na gostovanju v Madison Square Gardenu proti ekipi New York Knicks poraženi s 106:103.

Znova je blestel naš Luka Dončić, ki se je izkazal s kar 33 točkami, 10 skoki in 11 asistencami, a ob slabi igri soigralcev tudi to ni bilo dovolj za zmago proti eni izmed najslabših ekip lige.

Video Dončić z najbolj norim košem sezone ter asistenco večera

NBA prvak "Kar naprej čakam, da bo Dončić odigral slabo."

Eden izmed redkih, ki pa si še zaslužijo pozitivno oceno, je bil srbski velikan Boban Marjanović, ki je igral vsega 15 minut, a je vseeno zbral 10 točk, 5 skokov in 1 asistenco.

Še posebej pa se je izkazal prav v navezi z našim Luko Dončićem, s katerim na igrišču odlično sodelujeta. Plod ene izmed njunih akcij je bil prav koš, ki so ga srbski mediji označili kar za najbolj nor koš Marjanovićeve kariere.

Dončić ga je namreč v zaključku druge četrtine lepo našel pod košem, kjer so Marjanovića poizkušali zaustaviti z grobim prekrškom, a je srbski center s hrbtom proti košu ter v padu uspel vreči žogo izza glave ter zadeti, obenem pa je tudi izsilil osebno napako.

Nad njegovo potezo pa niso bili navdušeni le srbski mediji, temveč tudi "Bobijevi" soigralci, ki so v nejeveri z začudenjem pospremili Srbov koš, medtem ko je ameriški komentator vse skupaj pospremil z besedami :"Le John Wick bi lahko tako zaustavil Marjanovića."

Preobrazba Donćić razkril, kako je postal takšen hrust

Grešni kozel Američani našli krivca za poraze Dallasa, v središču pozornosti Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.