Šport > Košarka
12392 ogledov

Dončić z najbolj norim košem sezone ter asistenco večera

luka dončić Epa
Luka Dončić je celoten večer navduševal z neverjetnimi potezami.

Luka Dončić je bil ponovno glavna zvezda večera, kljub temu da je njegov Dallas klonil v New Yorku proti Kratkohlačnikom s 106:103. Luka je zabeležil še svoj peti trojni dvojček v tej sezoni, saj je 33 točkam dodal 10 skokov ter 11 asistenc.

luka dončić Izjava Šport Luka Dončić šokiral: "To mi ne pomeni ničesar..."

Izmed teh 33 točk pa so bile še prav posebne tiste, ki jih je dosegel ob koncu druge četrtine, ko je bil ob metu za tri na njem storjen prekršek, Luka pa se je vendarle nekako uspel obdržati na eni nogi ter iz nemogoče pozicije zadeti za tri točke, katerim je dodal še dodatno iz prostega meta.

To pa niti ni bila edina spektakularna poteza slovenskega košarkarskega dragulja, ki je nepozabnemu košu dodal še sanjsko asistenco, ko je samega na metu za tri točke našel Dallasovega ostrostrelca Tima Hardawaya Jr.

luka dončić Šokiran Šport Novinarju zaradi Dončića padla čeljust: "Ti je res vseeno?" luka dončić Burna debata Šport "Pošljite Dončića nazaj v Slovenijo." Luka Dončić "Luka, kam tu..." Šport Neverjetno, v kateri klub so med tekmo z Bostonom želeli zvabiti Luko Dončića

 

Komentarjev 1
  • Avatar ceja
    ceja 14:30 15.november 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

Sorodne novice