Šport > Košarka
20928 ogledov

Luka dobil klofuto s strani trenerja

Dončiću ni bila všeč poteza njegovega trenerja.

Luka Dončić je blestel tudi na zadnji tekmi Dallasa. Do trojnega dvojčka, že petega v sezoni, sta mu proti Memphisu zmanjkali le dve podaji. Ti bi verjetno vpisal v svojo statistiko, če v zadnji četrtini ne bi obsedel na klopi. Slovenec je namreč že v tretji četrtini, ko je dosegel 14 od svojih 24 točk, storil dovolj za zmago svoje ekipe, v zadnjih 12 minutah so njegovi soigralci le še mirno zadrževali priigrano prednost.

Dončić je odlično odprl tretjo četrtino, po njegovem uspešnem metu za tri točke pa so domači klicali minuto odmora. Slovenski zvezdnik se je odpravil k svoji klopi, pričakal pa ga je pomočnik glavnega trenerja. Jamahl Mosley in Dončić sta spregovorila nekaj besed, nato pa je prvi klofnil Slovenca.

Najverjetneje je šlo v mislih asistenta za 'prijateljsko' potezo, a vse skupaj Dončiću ni bilo niti malo všeč. Besno se je zazrl v Moselyja in mu namenil nekaj verjetno ne najprijaznejših besed.

Komentarjev 2
  • jakec1575 09:46 11.november 2019.

    Ni bilo prijateljsko. Govorica telesa trenerja pove vse. Odziv pa tudi. Vse ostalo je nabijanje.

  • Janez_53 19:04 10.november 2019.

    Zelo pogrešamo dnevne informacije, kolikokrat gre Luka na WC, koliko "količinsko pridela" na WC-ju, kolikokrat na dan kihne, kolikokrat si obriše nos in podobno! LE KDAJ BOMO NATANČNO INFORMIRANI??? Brez tega ne moremo več živeti!!!

Sorodne novice