Šport > Košarka
5615 ogledov

Luka Dončić nasmejal ameriške novinarje

Luka Dončić "insider" PrtSc
Dallas Mavericks so odlično začeli serijo gostujočih tekem, v slačilnici vlada dobro vzdušje.

Luka Dončić je Dallas Mavericks povedel do zanesljive zmage nad Memphis Grizzlies (122:138). Telički bodo v naslednjih dneh še dvakrat gostovali, najprej pri Boston Celtics, nato pri New York Knicks.

Luka Dončić Grizzlies Mavericks Video Šport Dončić s pošastno statistiko kljub sedenju v zadnji četrtini

Po še eni odlični predstavi, Dončiću je za nov trojni dvojček zmanjkala le malenkost, je bil Slovenec prešerno razpoložen. Po srečanju je v slačilnici poskrbel za nekaj smeha.

Medtem, ko so se novinarji pogovarjali z njegovim soigralem Justinom Jacksonom, ki je prav tako odigral zelo dobro tekmo, se je Dončić pomešal med predstavnike sedme sile in spremljal izjavo.

V taboru letos močnega Dallasa, ki je na prvih devetih tekmah zbral šest zmag, očitno vlada zelo dobro vzdušje. Četa Ricka Carlisla je zaenkrat presegla pričakovanja in napovedala trd boj za končnico.

Na vrhu zahodne konferece so Los Angeles Lakers izkupičkom 7-1, boljši od Dallasa so še Denver Nuggets z izkupičkom 6-2, medtem ko imajo enako razmerje zmag in porazov kot Telički še Los Angeles Clippers, Utah Jazz in Houston Rockets.

luka dončić Zvezdnik Šport Sporočilo Dončiću: Mi čefu... govorimo slovensk
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice