Šport > Košarka
19783 ogledov

Srbski center po asistenci Dončića do najbolj norega koša v karieri

marjanović dončić Print Screen
Srbski mediji so koš svojega centra Bobana Marjanovića, ki ga je dosegel po asistenci Luke Dončića, razglasili za najbolj norega v "velikanovi" karieri.

Košarkarji Dallasa so bili v petkovem obračunu na gostovanju v Madison Square Gardenu proti ekipi New York Knicks poraženi s 106:103.

Znova je blestel naš Luka Dončić, ki se je izkazal s kar 33 točkami, 10 skoki in 11 asistencami, a ob slabi igri soigralcev tudi to ni bilo dovolj za zmago proti eni izmed najslabših ekip lige.

luka dončić Video Šport Dončić z najbolj norim košem sezone ter asistenco večera luka dončić NBA prvak Šport "Kar naprej čakam, da bo Dončić odigral slabo."

Eden izmed redkih, ki pa si še zaslužijo pozitivno oceno, je bil srbski velikan Boban Marjanović, ki je igral vsega 15 minut, a je vseeno zbral 10 točk, 5 skokov in 1 asistenco.

Še posebej pa se je izkazal prav v navezi z našim Luko Dončićem, s katerim na igrišču odlično sodelujeta. Plod ene izmed njunih akcij je bil prav koš, ki so ga srbski mediji označili kar za najbolj nor koš Marjanovićeve kariere.

Dončić ga je namreč v zaključku druge četrtine lepo našel pod košem, kjer so Marjanovića poizkušali zaustaviti z grobim prekrškom, a je srbski center s hrbtom proti košu ter v padu uspel vreči žogo izza glave ter zadeti, obenem pa je tudi izsilil osebno napako.

Nad njegovo potezo pa niso bili navdušeni le srbski mediji, temveč tudi "Bobijevi" soigralci, ki so v nejeveri z začudenjem pospremili Srbov koš, medtem ko je ameriški komentator vse skupaj pospremil z besedami :"Le John Wick bi lahko tako zaustavil Marjanovića."

luka dončić Preobrazba Šport Donćić razkril, kako je postal takšen hrust Luka Dončić Rick Carlisle Grešni kozel Šport Američani našli krivca za poraze Dallasa, v središču pozornosti Dončić
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice