Tako blizu naslovu so bili LA Lakers, LeBron: "Zaupal sem mu"

Foto: Print Screen
Po tesnem porazu Los Angeles Lakers na peti tekmi finala ni lahko biti v koži Dannyja Greena.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Lakers so bili streljaj oddaljeni od 17. naslova NBA prvaka, preden je neoviran met za tri točke zgrešil Danny Green, odbito žogo pa je v avt nespretno zalučal Markieff Morris, nakar je Tyler Herro po hitri osebni napaki jezernikov zadel oba prosta meta in postavil končni izid 111:108.

NBA Miami ni upošteval scenarija

Lakersi so imeli 17 sekund pred koncem napad za zmago pri zaostanku s 108:109. Obramba Miamija je podvajala na LeBronu Jamesu, ki je na vrhu rakete našel odkritega Greena, ki pa žoge ni uspel spraviti skozi obroč.

Foto: Print Screen

"Dva branilca sem potegnil pod črto za proste mete in našel našega strelca za neoviran met na vrhu rakete, s katerim bi osvojili naslov. Zaupal sem mu. Vsi smo mu zaupali, a se ni izšlo. S tem je treba živeti. Lepšega meta si ne bi mogli želeti. Podvajanje na meni. Danny je imel izjemno priložnost, žal se ni izšlo," je po porazu dejal LeBron.

Na hlapih Butlerja so noge komaj še držale

Foto: Print Screen

Green je bil zaradi zgrešenega meta tarčih kritikov in spletnih šaljivcev.

Prispeva Poškodovani Dragić nikoli ne utihne: "Vedno ga imam v ušesu"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.