Okuženih 25 igralcev in 10 članov osebja

Foto: Profimedia Covid-19
Najnovejši podatki o številu okužb med igralci in strokovnim osebjem niso preveč optimistični.
Oglej si celoten članek

Sindikat košarkarjev lige NBA je sporočil, da so v času intenzivnega testiranja vseh sodelujočih na zaključku sezone v Orlandu odkril 25 okužbe med igralci in 10 med člani spremljevanje osebja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Hinavec bi bil..." Dončićev šef na glas povedal to, česar si komisar lige NBA ne upa

Skupaj je bilo od 24. junija testiranih 351 košarkarjev in 884 članov spremljevalnega osebja. Vsi okuženi morajo v samoizolacijo.

Košarkarji v ligi NBA čakajo na nadaljevanje sezone v Orlandu. Liga je ustavila tekmovanje 11. marca, potem ko je bil na testiranju pozitiven košarkar Utaha Rudy Gobert. Predvidoma naj bi 22 ekip z ligo nadaljevalo 30. julija, brez gledalcev in pod strogimi ukrepi.

Ekipe naj bi v Orlando prispele že prihodnji torek. Po končanju rednega dela se bo 17. avgusta začela končnica, 30. septembra pa veliki finale.

Pri 67 letih Legenda lige NBA: "Dončić me uči košarke"

Po zaenkrat znanih podatkih v organizaciji Dallas Mavericks, katere član je Luka Dončić, nimajo nobenega potrjenega primera okužbe s covidom-19.

Po sili razmer Dallas pripeljal zamenjavo za Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.