Tudi Čeferin močno udaril po VAR-u in podal revolucionarno rešitev! Moti ga...

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvi človek Uefe je nezadovoljen s trenutno različico VAR-a. Zahteva spremembe!
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je izjavil, da ni zadovoljen z delovanjem video tehnologije (VAR) na nogometnih tekmah ter da je nujno nekaj spremeniti.

"Če imate v današnjem času velik nos, vam prav mogoče razveljavijo zadetek zaradi prepovedanega položaja," je izjavil nekdanji predsednik NZS-ja v intervjuju za angleški Mirror ter dodal, da bo predlagal, da se napadi ne prekinjajo ter zadetki ne razveljavljajo zaradi minimalnih ofsajdov, nekje do 20 centimetrov.

Čeferin je še pojasnil, da zaenkrat ne obstajajo jasna pravila, po katerih naj bi se sodniki zgledovali.

"Nedavno smo v Nyonu imeli sestanek z največjimi trenerji na svetu. Tam so bili Jürgen Klopp, Pep Guardiloa, Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti ter Zinedine Zidane. Predstavnik sodnikov Roberto Rosetti jim je pokazal eno situacijo igre z rokom ter jih vprašal, če gre za najstrožjo kazen. Polovica je bila za penal, polovica proti. To se mora razrešiti."

Video Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje"

Velika čast Srbi z najvišjim možnim odlikovanjem za Aleksandra Čeferina

Čeferina tudi moti, da se VAR v različnih ligah različno uporablja ter da je tehnologija odvzela sami igri spontanost.

"Poglejte si Anglijo, tam se nekaterih stvari sploh ne preverja. Po drugi strani v Italiji nekatere situacije preverjajo po pol ure, to mi ni všeč. Stranski sodniki sploh več ne vzdigujejo zastavice, temveč samo čakajo, čakajo in čakajo. Nogometaši se sploh več ne veselijo zadetkov, temveč samo čakajo na potrditev iz sobe za VAR.

Mnenje Tudi padli funkcionar ne zaupa VAR-u

L'pool : City 3:1 Tudi po derbiju leta veliko govora o VAR-u, Pep pobesnel

Po tekmi Trener Dinama: VAR je navadno sran...!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:53 4. December 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.