Tudi kajakaši z maslom na glavi

Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Število dopinških prekrškarjev narašča iz dneva v dan.
Oglej si celoten članek

Mednarodna kajakaška zveza je danes sporočila, da je bil ukrajinski sprinter v kajaku na mirnih vodah Igor Trunov pozitiven na uvodni tekmi svetovnega pokala maja letos v portugalskem Montemor-o-Velhu. Trunov in njegovi soveslači so si tako prislužili diskvalifikacijo in bodo morali vrniti zlati odličji, osvojeni v K-4 in K-2 na 500 metrov.

Poleg tega bo Trunov z ekipo moral vrniti tudi bron iz Szegeda, diskvalificirali pa so ga še na 200 m K-1, kjer je v Montemorju osvojil srebro. Pri njem so ugotovili zlorabo in povišane vrednosti testosterona, prislužil pa si je tudi štiriletno prepoved nastopanja.

Nov škandal Še eno olimpijsko zlato pod vprašajem "Čist sem!" Padli olimpijski prvak napovedal boj "Analitični problemi" Wada suspendirala pariški laboratorij Doping Če ji dokažejo jemanje, ostane brez službe "Vsi smo umazani" Nekdanji trener Gregorinove šokiran in jezen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.