Šport
132 ogledov

Tudi kajakaši z maslom na glavi

Simbolična fotografija.
Število dopinških prekrškarjev narašča iz dneva v dan.

Mednarodna kajakaška zveza je danes sporočila, da je bil ukrajinski sprinter v kajaku na mirnih vodah Igor Trunov pozitiven na uvodni tekmi svetovnega pokala maja letos v portugalskem Montemor-o-Velhu. Trunov in njegovi soveslači so si tako prislužili diskvalifikacijo in bodo morali vrniti zlati odličji, osvojeni v K-4 in K-2 na 500 metrov.

Poleg tega bo Trunov z ekipo moral vrniti tudi bron iz Szegeda, diskvalificirali pa so ga še na 200 m K-1, kjer je v Montemorju osvojil srebro. Pri njem so ugotovili zlorabo in povišane vrednosti testosterona, prislužil pa si je tudi štiriletno prepoved nastopanja.

atletika stadion steza Nov škandal Šport Še eno olimpijsko zlato pod vprašajem aleksander legkov "Čist sem!" Šport Padli olimpijski prvak napovedal boj doping laboratorij "Analitični problemi" Šport Wada suspendirala pariški laboratorij teja gregorin Doping Šport Če ji dokažejo jemanje, ostane brez službe Teja Gregorin Soči 2014 "Vsi smo umazani" Šport Nekdanji trener Gregorinove šokiran in jezen
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.