Tudi lastnik Dallasa navijal za Slovenijo in slavil v slovenščini

Foto: Epa
Foto: Epa
Bogati lastnik Dallasa je v zadnjem času eden večjih navijačev Slovenije zunaj njenih meja.
Oglej si celoten članek

Milijonar Mark Cuban je postal velik podpornik slovenske košarkarske reprezentance, tudi tokrat ni izpustil dvoboja med Slovenijo in Hrvaško, ki se je po času v Dallasu začela ob 13.15. Tekmo je ob njem spremljal tudi generalni manager kluba Nico Harrison, ki je zadolžen za prihode igralcev, v zadnjem času pa se pri Mavericks veliko govori o prihodu Gorana Dragića. Vodstvo kluba je imelo ob prepričljivi predstavi Slovenije tako marsikaj za videti.

Popolna prevlada Slovenski šov v Stožicah proti nemočnim Hrvatom Odzivi Hrvaški mediji in navijači besni: Ugasnite ta šport

Cuban, ki je bil pred letom dni navdušen ob obisku Slovenije, takrat je pogodbo z Dallasom podaljšal Luka Dončić, je po koncu srečanja svoje zadovoljstvo nad prikazanim delil tudi na socialnih omrežjih. "Velika zmaga," je zapisal bogati lastnik franšize iz Teksasa najprej v angleščini in nato še v slovenščini. 

Že med tekmo je sicer spodbujal Košarkarsko zvezo Slovenije, Dončića in Luko Rupnika, ki so bili označeni ob njegovem 'čivku'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.