V ponedeljek že novo ime na klopi

Foto: EPA
Foto: EPA
Poraz z Barcelono je sodu izbil dno.
Oglej si celoten članek

Nekdanji uspešni španski selektor Julen Lopetegui se bo na klopi madridskega Reala obdržal le nekaj mesecev. Evropske klubske prvake je prevzel tik pred začetkom junijskega svetovnega prvenstva, po kopici slabih rezultatov, po njih je Real trenutno prikovan na deveto mesto španskega prvenstva, pa je prepričljiv poraz proti Barceloni z 1:5 že prinesel njegovega naslednika.

Veliki derbi Petarda na El Clasicu

Velika španska športna medija Marca in As sta tako že zapisala, da se bo Realu že v ponedeljek pridružil Antonio Conte, ki je nazadnje vodil londonski Chelsea, pred to sezono pa je izgubil mesto na Stamford Bridgu. 

$$$$$$$$ Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui

"Antonio Conte bo naslednji glavni trener Real Madrida. V klubu so se po debaklu na Camp Nou že odločili za prekinitev pogodbe Julenu Lopeteguiju, Italijan pa je bil imenovan za njegovega naslednika. V španskem glavnem mestu bi bil lahko na zaključnih pogovorih že v ponedeljek. Prišel bo za dopusta, ki ga je preživljal v Egiptu, kjer pa je bil pripravljen na takšno potezo," so zapisali pri Asu.

O tem, da bi se lahko Conte preselil na Santiago Bernabeu, so italijanski mediji pisali že pred desetimi dnevi.

Italijani trdijo: Lopetegui je že bivši, na klop Reala znano ime

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.