Video: Messiju "počil film" za rdeč karton

Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom
V tekmi, ki so jo v mnogo čem zaznamovale nekatere čudne sodniške odločitve, je še bolj kot zmaga Argentine nad Čilom z 2:1 za tretje mesto na južnoameriškem prvenstvu, zaznamoval rdeč karton in nenavaden izpad Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Argentina se je z zmago nad Čilom z 2:1 okitila z bronom na južnoameriškem prvenstvu in s tem ponovila dosežek iz leta 1989, ko so bili nazadnje tretji. Gola za Argentino sta dosegla Sergio Agüero, ki je v 12. minuti po podaji Lionela Messija gavče povedel v vodstvo in Paulo Dybala, ki je deset minut kasneje vodstvo povišal na 2:0 po samostojni akciji.

Brez milosti Legendarni trener: "Messi je kriv, da Barcelona ne osvoji Lige prvakov!"

Čile je edini zadetek dosegel iz enajstmetrovke v drugem polčasu. Argentini so protestirali, saj so bili mnenja, da prekršek ni bil storjen v šestnajstmetrskem prostoru. Zanesljiv izvajalec najstrožje kazni je bil Arturo Vidal.

Foto: Epa Rdeči karton Lionela Messija na tekmi s Čilom

Priveden na policijo Ker je podoben Messiju, je v posteljo spravil 23 žensk

Najbolj razburljiv in sporen dogodek pa se je zgodil v 37. minuti srečanja, ko sta se Gary Medel in Messi kot "dva petelina" zapletla v spor, v katerem za fizično obračunavanje nista želela uporabiti rok, ampak svoji telesi. Oba sta za petelinjenje ob avt-liniji dobila neposredni rdeči karton.

Tako ne gre Messi udaril po organizatorjih: "To je sramota."

Do prerekanja je prišlo, ko je Medel zagradil žogo, ki je šla v avt, Messi pa ga je odrinil. Prišlo je do odrivanja. Udarjala sta se z ramami in telesi, kmalu bi lahko prišlo do fizičnega obračuna. Sodnik je brez oklevanja oba na veliko začudenje poslal v slačilnico. Predvsem po mnenju Argentincev je bila odločitev prestroga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:38 7. Julij 2019.

    To je pravi nogomet po načelih FIFE ! Važen jim je samo zaslužek .

  • 09:00 7. Julij 2019.

    res je bil nenavaden???? medelu bi bilo treba dat dva rdeča

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.