Vinicius bo izpustil tudi tekmo s Sevillo

Foto: Epa
Foto: Epa
Mladi zvezdnik madridskega Reala še vedno ni okreval po poškodbi kolena.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometaš Real Madrida, Vinicius Junior, ki je bil minulo nedeljo tarča rasističnih napadov na tekmi v Valencii, bo zaradi poškodbe kolena manjkal tudi proti Sevilli. Kot je danes potrdil trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti, Vinicius ne bo z ekipo odpotoval na gostovanje k Sevilli

La Liga Real preskočil mestnega tekmeca Veliki škandal Prve aretacije v "primeru Vinicius"

"Vinicius ne bo odpotoval z nami, ker ne bo igral, saj mu koleno še vedno povzroča težave," je dejal italijanski trener, ki je bil sredi tedna že prisiljen odpočiti 22-letnika proti Rayo Vallecanu. "Upam, da bo lahko odigral vsaj zadnjo tekmo doma proti Bilbau 4. junija," je dejal Ancelotti.

Po žalitvah Zvezdniku izbrisan rdeči karton, kazen za tekmece, čez lužo pa protesti

Vinicius je bil v nedeljo na tekmi proti Valencii, na kateri se je tudi poškodoval, izključen, a mu je glede na okoliščine - navijači so ga zmerjali z rasističnimi vzkliki - španska zveza pozneje preklicala rdeči karton.

Real Madrid bo v Sevilli igral tudi brez Karima Benzemaja in Marca Asensia.

Na nož Real vložil ovadbo, odzval se je tudi predsednik Fife Žalostno Velik škandal v La Ligi, zvezdnik Reala v solzah: "Nočem več igrati"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.