Šport > Nogomet
282 ogledov

Vinicius bo izpustil tudi tekmo s Sevillo

Vinicius Epa
Mladi zvezdnik madridskega Reala še vedno ni okreval po poškodbi kolena.

Brazilski nogometaš Real Madrida, Vinicius Junior, ki je bil minulo nedeljo tarča rasističnih napadov na tekmi v Valencii, bo zaradi poškodbe kolena manjkal tudi proti Sevilli. Kot je danes potrdil trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti, Vinicius ne bo z ekipo odpotoval na gostovanje k Sevilli

Rodrygo La Liga Šport Real preskočil mestnega tekmeca Vinicius Junior Veliki škandal Šport Prve aretacije v "primeru Vinicius"

"Vinicius ne bo odpotoval z nami, ker ne bo igral, saj mu koleno še vedno povzroča težave," je dejal italijanski trener, ki je bil sredi tedna že prisiljen odpočiti 22-letnika proti Rayo Vallecanu. "Upam, da bo lahko odigral vsaj zadnjo tekmo doma proti Bilbau 4. junija," je dejal Ancelotti.

Vinicius Jr. Po žalitvah Šport Zvezdniku izbrisan rdeči karton, kazen za tekmece, čez lužo pa protesti

Vinicius je bil v nedeljo na tekmi proti Valencii, na kateri se je tudi poškodoval, izključen, a mu je glede na okoliščine - navijači so ga zmerjali z rasističnimi vzkliki - španska zveza pozneje preklicala rdeči karton.

Real Madrid bo v Sevilli igral tudi brez Karima Benzemaja in Marca Asensia.

Na nož Šport Real vložil ovadbo, odzval se je tudi predsednik Fife Vinicius Žalostno Šport Velik škandal v La Ligi, zvezdnik Reala v solzah: "Nočem več igrati"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.