Za Teodosića Slovenija ni šampion, Dragić pa ne MVP

Foto: Epa
Po finalni tekmi evropskega prvenstva v košarki se je oglasil srbski kapetan Miloš Teodosić.
Oglej si celoten članek

Slovenija je v izredno napetem finalu EuroBasketa 2017 strla odpor Srbije (93:85) in se dokopala do zgodovinske zlate medalje za evropskem prvenstvu.

EuroBasket 2017 SLOVENIJAAAA!!!

Najkoristnejši igralec prvenstva je postal Goran Dragić, ki je v finalu dosegel 35 točk, v najboljšo peterko pa je bil izbran še komaj 18-letni Luka Dončić, ki se je poškodoval v tretji četrtini in na podelitev individualnih nagrad prišepal kar po eni nogi.

Ko je prišel na vrsto trenutek za podelitev pokala evropskim prvakom, so mu na pomoč priskočili soigralci.

Foto: Epa Finale Eurobasket, Slavje Srbija, dvakratni svetovni (1998, 2002) in trikratni evropski prvak (1995, 1997, 2001), na prvenstvu stare celine ni mogla računati na poškodovanega kapetana Miloša Teodosića, ki okreva po poškodbi mečne mišice.

Zvezdnik evropske košarke, ki je julija podpisal pogodbo z Los Angeles Clippers, se je po zmagi slovenske reprezentance oglasil na Instagramu. Objavil je fotografijo srbskega reprezentanta Bogdana Bogdanovića in zapisal: "Zame si ti MVP, zame ste vi šampioni."

Nadejamo se, da je želel Teodosić z zapisom izraziti podporo srbskim košarkarjem in ne omadeževati zaslužene zmage Slovenije ali predstav neustavljivega "Dragona".

PREBERITE ŠE:

Video Slačilnica zmagovalcev, veselje slovenskih junakov po zmagi

Odzivi Tuje agencije enotne: Slovenija si je ...

Navijači Veselje ob vsakem košu

Vstopnice Kaj na zaplet pravi Košarkarska zveza Slovenije?

Srbi navdušeni Slovenci v Istanbulu prepevali odo Beogradu

Odmevi Lebron James je lahko ponosen, ker igra v isti ligi kot Dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 04:49 22. September 2017.

    Da je Teodosić konj lako bi , on je idiot !

  • 13:03 19. September 2017.

    Teodosić je konj

  • 09:36 19. September 2017.

    Neumen naslov, ki ni realen. Normalno je, da je Teodosić skušal potolažiti Bogdanovića in ekipo Srbije, to pa ne pomeni, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.