Šport > Slovenija poka od ponosa
9275 ogledov

Slovenci v Istanbulu prepevali odo Beogradu

Print screen
Slovenski navijači navdušili Srbijo!

V Istanbulu narašča napetost pred finalim obračunom Slovenije in Srbije, ki se bosta pomerili za naslov evropskega prvaka. 

Na prizorišču sklepnega dejanja prvenstva se je že zbrala kopica prešerno razpoloženih slovenskih navijačev. 

Kamere srbskega Blica so v enem od lokalov v turški prestolnici naletele na zanimiv prizor s slovenskimi ljubitelji košarke v glavni vlogi. Ti so namreč prepevali pesem srbske pop dive Cece z naslovom Beograd in tako prijetno presenetili srbske novinarje ter podpornike našega finalnega nasprotnika. 

slovenija 16.10.09, falcon, vladno letalo, brnik, foto: bostjan tacol Finale Slovenija Fantje s falconom v Istanbul Eurobasket Pred finalom Slovenija Zaplet s kartami, boljše naj bi dobili politiki Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale Stavnice Šport Slovenci za mišjo dlako Košarka Legenda Šport "Pomoč vlade? To bi bil večji čudež, kot da postanemo prvaki" goran dragić #Dracarys Šport Samo eden je Zmaj, in ta igra za Slovenijo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.