Šport > Slovenija poka od ponosa
1575 ogledov

Slovenci za mišjo dlako

Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale
Kdo je favorit v finalu EuroBasketa 2017?

Le še nekaj ur nas loči do finala evropskega prvenstva v košarki, s katerim bo Slovenija ne glede na končni izid dosegla enega največjih uspehov ekipnega športa.

Stavne hiše pred začetkom prvenstva našim fantom niso pripisovale veliko možnosti za uvrstitev med najboljših osem reprezentanc, nato pa je povprečna kvota na uspeh slovenskih fantov pričela strmo padati.

Slovenija EuroBasket 2017 Stavnice Šport Obrnili ploščo, takšne možnosti pripisujejo Sloveniji Slovenija EuroBasket 2017 Slo - Lat Šport Stavne hiše izbrale svojega favorita

Pred začetkom tekme osmine finala so bili Slovenci med štirimi glavnimi kandidati za osvojitev odličja in zlate kolajne.

Stavne hiše so ji vlogo favorita izrekle tudi pred tekmo z Latvijo, po fenomenalni predstavi proti Špancem pa ni nobenega dvoma o tem, kdo je favorit finalnega obračuna.

Kvota na zmago Slovenije znaša od 1.80 do 1.95 (odvisno od ponudnika), kvota na zmago Srbije pa od 1.95 do 2.05.

Precej bolj so v zmago slovenske reprezentance prepričani pri Športni loteriji Slovenije. Tam kvota na zmago varovancev Igorja Kokoškova znaša skromnih 1.50, uspeh Srbije pa je vreden kar 2.80!

 | Avtor: Print screen Print screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice