Šport > Slovenija poka od ponosa
2373 ogledov

Stavne hiše izbrale svojega favorita

Slovenija EuroBasket 2017 KZS/Twitter
Slovenske košarkarje nocoj ob 20.30 čaka četrtfinalna tekma z reprezentanco Latvije. Kaj napovedujejo stavne hiše?

Poročali smo, da so svetovne stavnice po odličnih predstavah slovenskih košarkarjev v skupinskem delu EuroBasketa v Helsinkih na novo izračunale kvote in varovancem Igorja Kokoškova za razliko od uvodnih napovedi pripisale zelo lepe možnosti za osvojitev kolajne. 

Slovenija EuroBasket 2017 Stavnice Šport Obrnili ploščo, takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

Slovenci bodo po petih zmagah v skupinskem delu in odlični predstavi v osmini finala, v katerem se s 24 točkami razlike nadigrali Ukrajino, lovili sedmo zmago na letošnjem prvenstvu, s katero bi se šele drugič v zgodovini reprezentance uvrstili med najboljše štiri reprezentance stare celine.

Bogdan Tanjević Po odčitani lekciji Šport Tanjević: Latvija gre lahko do finala

Tuje stavne hiše pred začetkom četrtfinalnega obračuna Slovenije in Latvije nimajo izrazitega favorita. Kvota na zmago katerekoli reprezentance se glede na ponudnika giblje od 1,80 do 2,00, ob tem pa velja poudariti, da vsi ponudniki za odtenek več možnosti pripisujejo Sloveniji.

Glede na pretekle rezultate na letošnjem EuroBasketu se vloga favorita rahlo nagiba na stran Slovenije, kar potrjuje tudi izračun Športne loterije. Kvota na zmago Slovenije znaša 1,80, na zmago Latvije, ki je v skupinskem delu izgubila eno tekmo, pa 2,00.

Po mnenju poznavalcev bo razplet četrtfinalne tekme v veliki meri krojil obračun Kristapsa Porzingisa in Anthonyja Randolpha.

"Porzingis bi lahko povzročal preglavice Sloveniji, ki ostaja ranljiva pod obročem, čeprav ima v svojih vrstah Randolpha. Če bo Randolph sledil Porzingisovemu doprinosu, bo imela Slovenija lepe možnosti," so zapisali na uradni spletni strani evropskega prvenstva v košarki.

 | Avtor: Print screen Print screen
 | Avtor: Print screen Print screen
Slovenija EuroBasket 2017 Trenutek resnice Šport Dragić: "Nam se to ne more zgoditi!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice