Šport > Slovenija poka od ponosa
37424 ogledov

Prenosa tekme Slovenija - Latvija ni na sporedu

Slovenija EuroBasket 2017
Slovenci jutri igrajo v četrtfinalu.

Slovenska košarkarska reprezentanca se je uvrstila v torkov četrtfinale, kjer jim bodo nasproti stali latvijski košarkarji. Tekme letošnjega evropskega prvenstva prenašajo na Kanalu A, kjer pa je zjutraj ob pogledu na spored v oči zbodlo dejstvo, da ni navedenega prenosa tekme, ki se začne ob 20.30 po našem času. Prenos tekme ni bil predviden niti na programu POP TV. 

spored | Avtor: PrtScr 24ur.com PrtScr 24ur.com

"Tekma Slovenija – Latvija bo na sporedu POP TV jutri, 12. septembra, ob 20. uri. Tekmo bo komentiral Peter Vilfan, novinarka na terenu pa bo Sanja Modrić," so nam pojasnili na Pro Plus. Uspeh slovenskih košarkarjev je očitno povzročil tudi to, da so za prestavili začetek resničnostnega šova Kmetija, ki bi se moral začeti danes zvečer. 

RTV SLO grafika EuroBasket 2017 četrtfinale Ups ... Šport Drugim naredili to, kar nas najbolj boli

Na predstavnike Pro Plusa smo se obrnili tudi z vprašanji glede nedeljskih prenosov tekem prvenstva. Na spletu je bilo namreč zaslediti negodovanje košarkarskih navdušencev, ki si niso mogli ogledati tekme med Latvijo in Črno goro. Nekatere je zmotilo tudi to, da si niso mogli v celoti ogledati tekme med Srbijo in Madžarsko. "Pro Plus ima pester nabor športnih dogodkov in je zavezan za prenos določenih tekem, tako da spretno krmarimo med prenosi športnih dogodkov, da poskrbimo za vse okuse gledalcev. Pri prenosu tekme Srbija – Madžarska ni bilo nobenih težav – tekma je bila v celoti na voljo na VOYO, na Kanalu A pa smo jo prekinili, ko se je začel prenos dirke MotoGP," so o nedeljskem dogajanju na televizijskih zaslonih povedali na Pro Plus. V nedeljo so na svoj račun prišli ljubitelji motošporta in slovenskega nogometa, saj ima Pro Plus pravice za prenos prvenstva Moto GP in Prve lige Telekom Slovenije.

Slovenija EuroBasket 2017 Šesti poskus Šport Ena velika zmaga, štirje grenki spomini
Komentarjev 8
  • saso14 18:26 12.september 2017.

    Najboljš, da gledamo tekmo na HR1 SK.

  • ECKING 09:33 12.september 2017.

    To je kriminal ,da je sport na A-nal Kanalu in POP TV ,zato ker PRO pLUS nima pojma o sportnih prenosih............KATASTROFA!!!!! In se placljivi so postali.......VEC DENARJA MANJ MUZIKE!!!! Pa kje taka debilna pamet 3/4 ljudem in firmam v Sloveniji!!!!!!

  • zverko 06:06 12.september 2017.

    Čestitke a kanalu in pop tveju.rtv slovenije pa hvala za nič poden od podna