Šport > Košarka
18832 ogledov

Obrnili ploščo, takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

Slovenija EuroBasket 2017
Največje stavne hiše so prevetrile kvote pred začetkom izločilnih bojev na evropskem prvenstvu v košarki.

Stavne hiše pred začetkom EuroBasketa 2017 Sloveniji niso pripisovale prav velikih možnosti za osvojitev odličja, kaj šele zlate kolajne.

Še več, večina ponudnikov športnih stav si je bila enotna, da bodo varovanci Igorja Kokoškova izpadli pred četrtfinalom. 

Po koncu predtekmovalnega dela, v katerem je Slovenija nanizala pet zaporednih zmag in na parketu spotoma ponižala veliko Francijo, je zgodba dobila velik preobrat. 

slovenska košarkarska reprezentanca EuroBasket 2017 Šport Stavnice: Slovenija brez četrtfinala Goran Dragić Slovenija Črna Gora EuroBasket 2017 Šport Stavnice precej nespoštljive do Slovencev

Slovenci so se od "outsiderja" za četrtfinalna mesta prebili med štiri glavne favorite za osvojitev zlate kolajne.

Na prvem mestu je Španija, katere povprečna kvota se giblje okoli 1,60. Sledita ji Srbija (od 6,5 do 7) in Litva (cca. 10)

Na visokem četrtem mestu je Slovenija. Če je kvota na zlato kolajno pred začetkom prvenstva znašala visokih 26, se danes giblje od 9 pa vse do 15. To pomeni, da bi za vsak vloženi evro na končno zmago Slovenije zaslužili od 9 do 15 evrov.

Slovenija je na četrtem mestu tudi med kandidatkami za osvojitev odličja. Kvota, da se fantje dokopljejo do zgodovinske prve medalje na velikih tekmovanjih, znaša od 2,5 do 2,75.

Slovenski košarkarji se bodo danes ob 11.45 v osmini finala pomerili z Ukrajino. Kvota na zmago Slovenije v povprečju znaša manj kot 1,1, kar potrjuje, da so naši fantje težki favoriti tega obračuna.

slovenija kvota stavnice | Avtor: Print screen Print screen


 

Komentarjev 1
  • Peter Panter 09:00 10.september 2017.

    Same stavnice, ki ne plačajo niti evra davka v Sloveniji. Naš šport pa zaradi takih crkuje in vi jih še podpirate