Zadnji dan osmine finala s slovenskim pridihom

Foto: Epa mreža žoga nogomet igrišče gol
V četrtfinalu je prostora le še za dve reprezentanci.
Oglej si celoten članek

Po Franciji, Urugvaju, Rusiji, Hrvaški, Braziliji in Belgiji bosta danes znani še zadnji četrtfinalistki nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji.

Drama Kakšna tekma, kakšen preobrat, zmaga z zadnjim udarcem!

Ob 16.00 bo v St. Peterburgu na sporedu obračun med Švedsko in Švico, ki ga bo sodil slovenski sodnik Damir Skomina, ob 20.00 pa se bosta v Moskvi merili še Kolumbija in Anglija.

Na prvi tekmi bo v vlogi favorita Švica, ki se kaže za vse bolj neugodnega tekmeca, na drugi pa Anglija, ki si je v zadnjem krogu skupinskega s porazom proti Belgijcem "izbrala" Kolumbijo. Ta Angležev še ni premagala.

Težke besede "Hrvati najboljši? Lepo vas prosim"

Sicer pa si je četrtfinale že v soboto kot prva v Kazanu priigrala Francija, ki je domov poslala Lionela Messija in Argentino z zmago s 4:3, Urugvaj pa je isti dan končal pot po Rusiji Cristianu Ronaldu in Portugalski s slavjem z 2:1 v Sočiju.

Izločilni boji Messi in Ronaldo se bosta srečala na letališču

V nedeljo je Rusija v Moskvi po enajstmetrovkah senzacionalno izločila Španijo, Hrvaška pa v Nižnjem Novgorodu Dansko, v ponedeljek pa je Brazilija z 2:0 odpravila Mehiko, Belgija pa s 3:2 Japonsko.

Škandal "Zahtevam 15 milijonov evrov odškodnine"

Foto: Profimedia Skomina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.