Šport > Nogomet
271 ogledov

Zadnji dan osmine finala s slovenskim pridihom

mreža žoga nogomet igrišče gol Epa Simbolična fotografija.
V četrtfinalu je prostora le še za dve reprezentanci.

Po Franciji, Urugvaju, Rusiji, Hrvaški, Braziliji in Belgiji bosta danes znani še zadnji četrtfinalistki nogometnega svetovnega prvenstva v Rusiji.

Romelu Lukaku Drama Šport Kakšna tekma, kakšen preobrat, zmaga z zadnjim udarcem!

Ob 16.00 bo v St. Peterburgu na sporedu obračun med Švedsko in Švico, ki ga bo sodil slovenski sodnik Damir Skomina, ob 20.00 pa se bosta v Moskvi merili še Kolumbija in Anglija.

Na prvi tekmi bo v vlogi favorita Švica, ki se kaže za vse bolj neugodnega tekmeca, na drugi pa Anglija, ki si je v zadnjem krogu skupinskega s porazom proti Belgijcem "izbrala" Kolumbijo. Ta Angležev še ni premagala.

jorgensen mandžukić Težke besede Šport "Hrvati najboljši? Lepo vas prosim"

Sicer pa si je četrtfinale že v soboto kot prva v Kazanu priigrala Francija, ki je domov poslala Lionela Messija in Argentino z zmago s 4:3, Urugvaj pa je isti dan končal pot po Rusiji Cristianu Ronaldu in Portugalski s slavjem z 2:1 v Sočiju.

ronaldo cavani Izločilni boji Šport Messi in Ronaldo se bosta srečala na letališču

V nedeljo je Rusija v Moskvi po enajstmetrovkah senzacionalno izločila Španijo, Hrvaška pa v Nižnjem Novgorodu Dansko, v ponedeljek pa je Brazilija z 2:0 odpravila Mehiko, Belgija pa s 3:2 Japonsko.

VAR video tehnologija analiza asistent Škandal Šport "Zahtevam 15 milijonov evrov odškodnine"

Skomina | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice